Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Bizottság

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Ülnökválasztás 2019.

Korábbi választások
 

A közpénzek felhasználásával, a köztulajdon használatának nyilvánosságával, átláthatóbbá tételével és ellenőrzésének bővítésével összefüggő egyes törvények módosításáról szóló 2003. évi XXIV. tv. (Üvegzseb törvény) végrehajtása érdekében a közzétételi kötelezettségének az önkormányzat jelen honlapján és a hivatalos megyei lapban (Komárom-Esztergom Megyei Közlönyben) tesz eleget, az alábbi módon:

Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat költségvetésének terhére kötött szerződések közzététele.

A közzététel az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. tv. 15/B. § (1) bekezdésében meghatározott - nettó 5 millió forintot elérő vagy azt meghaladó értékű szerződésekre terjed ki a szerződések tárgy szerinti csoportosításában.

3-8 pontban foglalt szerződések 2004. január 01. után kerültek megkötésre.

A szerződések értéke: a szerződés tárgyáért kikötött - ÁFA nélküli - ellenszolgáltatás, ingyenes ügyleltnél a vagyon piaci vagy könyv szerinti értéke közül a magasabb összeg. Az időszakonként visszatérő - 1 évnél hosszabb időtartamú - szerződéseknél az érték: az ellenszolgáltatás 1 évre számított összege. Az 1 költségvetési évben ua. szerződő féllel kötött azonos tárgyú szerződések értékét a közzétételi kötelezettség szempontjából egybe kell számítani.

 


www.kemoh.hu


Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom