Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Korábbi választások


Az öregedés, mint lehetőség

Az Ezüstgazdaság projekt társadalmunk egyre erősödő problémájára, az elöregedésre reagál. Mivel a lakosság és a fogyasztók körében egyre növekszik az idősebbek aránya, ezért komoly lehetőség rejlik az igényeiket, az életminőségüket javító szolgáltatások kihasználásában.

A Silver Economy nevű projekt megvalósításával a társulás célul tűzte ki, hogy erősíti az állami- és magánintézmények, a köz- és magánszféra, az pari és kereskedelmi társaságok, kamarák, valamint az idős embereket képviselő szervezetek közti határon átnyúló együttműködést, ezzel is hozzájárulva a szektor fejlesztéséhez.

A kerekasztal beszélgetésen a résztvevőket Németh Gabriella, Pozsony megye MKP-s alelnöke köszöntötte, majd Biriki Arianna, a HU-SK Interreg Közös Titkárságának kommunikációs menedzsere az Európai Együttműködési Nap lényegét ismertette. Vasi Emma, a Rába-Duna-Vág EGTC igazgatója a pályázat célcsoportjait, céljait, és várható eredményeit mutatta be előadásában. A meghívott szakértők ezután többek között kitértek a szociális szövetkezetek rendszerére, illetve a generációk együttműködési lehetőségeire is.

A megyei önkormányzatot az eseményen Borsó Tibor alelnök képviselte.

2017-09-26 09:31 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom