Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Korábbi választások


Gratulálunk a megye diákolimpikonjainak!

A helyszínen a 2016/17. tanévi országos diákolimpiai döntők első helyezettjei kaptak elismerést – 120 bajnokot köszöntöttek 13 különböző sportágban. A rendezvényt Tompa Andor, az egyesület elnöke nyitotta meg, majd Stendl Balázs a megyei közgyűlés alelnöke köszöntötte a diákokat, aki kiemelte: nagy öröm, hogy ennyi aktív fiatal sportolója és bajnoka van a megyének, ezt mutatja az is, hogy milyen eredményes a megye sportélete. A testmozgás azért is fontos, mert a sportoló fiatalok példát mutatnak a kortársaiknak, és a mozgás a testen túl a szellemes is képes fejleszteni.

Mich József, Tata polgármestere a szülőknek is gratulált, akik komoly munkát fektetnek abba, hogy gyermekük sportolhasson, majd gratulált az edzőknek, a felkészítőknek, és természetesen a fiatal sportolóknak is, akik városuknak és a megyének is dicsőséget szereznek sikereikkel.

A fiatalok kilenc megyei település huszonhét intézményének képviseletében vettek részt az eseményen. Nem csak ők, hanem az edzőik is elismerésben részesültek – idén harminc edző és nevelő vehetett át elismerést munkájáért.

2017-11-15 11:58 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom