Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Korábbi választások


EFOP hírek

A Komárom- Esztergom Megyei Önkormányzat 57 M Ft (millió forint) támogatást nyert el az EFOP-1.6.3-17 intézkedésből megyei szintű szakmai koordinációs- és konzultációs rendszer kialakítására és működtetésére, a már működő, esélyteremtő együttműködések munkájának összehangolására, a települési önkormányzatok segítésére esélyteremtési intézkedések kialakításában és megvalósításában.

A projekt keretében megalakul majd a maximum 30 fős Megyei Felzárkózási Fórum is, melynek feladata a megyei szolgáltatási utak feltérképezése, a meglévő szolgáltatások lakossághoz való elérésének vizsgálata, különös tekintettel a helyi szinten hiányzó szolgáltatásokra, a különböző szervezetek közötti koordináció, a helyi szereplőknél rendelkezésre álló eszközök, szolgáltatások, intézmények stb. felhasználásával megoldások nyújtása a hiányok ellátására.

A projekt célcsoportjai: hátrányos helyzetű társadalmi csoportok, különösen mélyszegénységben élők, romák, gyermekek, nők, idősek, fogyatékkal élők.

A munkában jelentős szerephez jutnak a civil szervezetek is, akikkel 2018. január 23-25 között 3 helyszínen találkozik a projekt vezetője Steindl Balázs alelnök és Csapucha Árpád felzárkózási munkatárs.

Meghívó

2018-01-23 14:40 -=Vissza=-

www.kemoh.hu


Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom