Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Korábbi választások


Összekötjük a dunai és a pilisi kerékpárutakat

A Virágzó Kesztölc Egyesület rendezvényének leghangsúlyososabb témája a Dorog és Kesztölc közötti kerékpárút építésével kapcsolatos fejlesztés volt, amely a turizmusnak is jó szolgálatot tesz majd. Dr. Völner Pál, országgyűlési képviselő hangsúlyozta, a legfőbb feladat, hogy a térség turisztikai fejlesztéseihez kapcsolódó szolgáltatásokat összekapcsoljuk, és az ide látogatók számára vonzó kinálatot adjunk.

Révész Máriusz a kerékpározás és az aktív kikapcsolódás fejlesztéséért és népszerűsítéséért felelős kormánybiztos azt ismertette, hogyan illeszkedik ez a kerékpárút-szakasz az ország turisztikai fejlesztéseibe, hogyan kapcsolódik az újonnan szerveződő kerékpáros vándortáborokhoz.

Steindl Balázs, a megyei közgyűlés alelnöke a megye turizmusát összefogó szervezet, a Duna-Gerecse TDM működését és a céljait mutatta be. Kiemelte: a megyének egységes arcot kell mutatnia ahhoz, hogy vonzó legyen a turisták számára. A Gerecse két részre vágja a megyét, a keleti és a nyugati rész között kevés a szerves kapcsolat. Ezen segíthet a közeljövőben megjelenő megyei indentitás pályázat.

További részletek: http://www.kesztolc.hu/kesztolci-hirek/v/ta/

2018-02-13 11:56 -=Vissza=-

www.kemoh.hu


Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom