Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Ülnökválasztás 2019.

Korábbi választások


Turisztikai együttműködések Komárom-Esztergom megyében

Komáromban a WF Szabadidőparkban találkoztak Komárom és Tata turisztikai szolgáltatói

2014-05-23 08:42 -=Tovább=-


Helyből helyit nem csak helyieknek
nagyszabású nemzetközi szakmai konferenciát tartottak Esztergomban a helyi termékértékesítés lehetőségeiről

Az vagy, amit megeszel” címmel tartott nagysikerű konferenciát 2014. április 8-9. között az Ister-Granum EGTC (európai területi együttműködési társulás) Esztergomban, a Szent-Adalbert központban, köszönhetően egy, a visegrádi Alapra benyújtott nyertes pályázatának. Az esemény létjogosultságát csak megerősíti, hogy az ENSZ a családi gazdálkodók nemzetközi évének nevezte az ideit.

2014-04-10 15:35 -=Tovább=-


Megalapozott gazdaságfejlesztés Komárom-Esztergom megyében

Komárom és Esztergomot követően Tatabányán is megrendezésre került az a gazdasági fórum, ami a megyei területfejlesztési program vállalkozásokat érintő prioritásait volt hivatott bemutatni maguknak a gazdasági élet szereplőinek.

2014-04-04 13:44 -=Tovább=-


Komárom-Esztergom megye 35 milliárd forint forráshoz juthat 2020-ig a területfejlesztési programokból

Tatabánya és Esztergom térsége mostantól kiemelt autóipari övezet
Sajtótájékoztatót tartottak a megyei kereskedelmi és iparkamarában a megyét érintő gazdaságfejlesztési lehetőségekről.

2014-04-02 16:01 -=Tovább=-


Dorogon ülésezett a megyei pályaorientációs műhely

Szűcs György a Dorogi Ipartestület elnöke köszöntötte a fiatalok eredményes pályaválasztását célul kitűző szakemberek idei második tanácskozásán résztvevő szervezetek képviselőit.

2014-03-31 10:52 -=Tovább=-


Rendhagyó gazdasági fórum Csolnokon

A megyében működő kis-és középvállalkozások részére tartott kihelyezett fórumot a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat. A Csolnoki Szerelvénygyártó Kft. telephelyén megtartott rendezvény apropóját a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége és a KKVHÁZ zrt. által a megyék számára rendezett gazdasági versenyen harmadik helyezést elért Komárom-Esztergom megyei kkv csapat díjazása jelentette. A rendhagyó esemény házigazdája Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke volt, aki a köszönetét fejezte ki az országos gazdasági versenyen kiválóan helytálló csapat tagjainak.

2014-03-24 09:12 -=Tovább=-


A Nagy adózókat köszöntötték Kocson
A részvevők első kézből szerezhettek információt az agrárágazatot érintő változásokról

A kocsi Kultúrház adott otthont annak az immáron hagyományos ünnepségnek, ahol a falu legnagyobb adózóit köszöntötte a település vezetése. A falu nagy adózóinak járó elismerő okleveleket Popovics György a megyei közgyűlés elnöke és Bódis Jánosné Kocs polgármestere adta át. Az önkormányzat az elismerő oklevelek mellett értékes információkat is nyújtott a szépszámú részvevőnek.
2014-03-11 12:12 -=Tovább=-


Megyei gazdasági fórumot tartottak Komáromban és Esztergomban

A készülő Komárom-Esztergom megyei stratégiai és területfejlesztési program prioritásait ismertették a gazdasági élet szereplőinek először 2014. március 3-án Komáromban, majd másnap Esztergomban a városházán. Mindkét fórum összehívásának célja a most formálódó megyei területfejlesztési program stratégiai és operatív programjában tervezett prioritások és intézkedések bemutatása volt.

2014-03-11 10:01 -=Tovább=-


Rendhagyó közgyűlés Kocson
A megújult közösségi házban mutatták be a megye 2014-2020-as fejlesztési elképzeléseit

Rendhagyó közgyűlést tartott a Polgármesterek a Falukért Egyesület. A tanácskozás helyszíne az impozáns Kúria épülete volt Kocson. Az egykor szolgabírói hivatalként is működő épületegyüttes ma már országos műemlék. EU-s támogatásnak köszönhetően pedig 2013-tól Integrált Közösségi és Szolgáltató Térként is működik az épület. A résztvevő polgármestereket Bódis Jánosné Kocs polgármestere köszöntötte.

2014-03-11 09:58 -=Tovább=-


A megye kulcsszerepet szán a városhálózati csomópontra
Bemutatták a stratégiai és operatív program prioritásait

A megyei tervezés újabb mérföldkövéhez érkezett. A megyei fejlesztéseket 2030-ig meghatározó területfejlesztési koncepciót 2014. február 27-én fogadja el a megyei közgyűlés. Időközben azonban már megkezdődött a programozási munka is. Gőzerővel készül a megyei Stratégiai és Operatív Program.

2014-03-05 21:07 -=Tovább=-


<< Előző oldal Következő oldal >>

www.kemoh.hu


Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom