Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Bizottság

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Ülnökválasztás 2019.

Korábbi választások


Fórum a megye agrárgazdaságáért

Gazdafórumot rendezett szeptember 12-én a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Komárom-Esztergom Megyei Szervezete a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok keretében a Szapáry Kastélyban. Az eseményen részt vett Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke és Popovics György, a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke is.


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara rendszeres fórumaival folyamatos tájékoztatja a gazdákat egyebek közt az uniós pályázatokról, valamint különféle szaktanácsadással igyekszik javítani a gazdálkodók felkészültségét. Mindezt célozta meg a Bábolnán szeptember 12-én megrendezett Gazdafórum is, melyen a meghívott előadók mellett részt vett Popovics György is. A Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke hangsúlyozta, rendkívül fontos, hogy a megyei önkormányzatok együttműködjenek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával, hogy ezáltal is eredményesebben legyen felhasználva a megye gazdaságfejlesztési programjára 2020-ig lehívható 28 milliárd forintos támogatás.
Az eseményen a témák közt a kamarai szolgáltatásokat, a megyei kamara tevékenységét Dr. Balogh Zoltán, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Komárom-Esztergom Megyei Szervezetének megyei elnöke ismertette. A bemutatót követően az uniós pályázati lehetőségekről számolt be Papp Gergely, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakmai főigazgató-helyettese, majd a földhivatal feladatairól – különösen a földforgalmi törvények alkalmazása tükrében – beszélt Dr. Katics Zsuzsanna, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Földhivatalának megbízott hivatalvezetője. Az előadások sorát a kamara aktuális feladataival Győrffy Balázs zárta.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke kifejtette, a szervezet legfontosabb feladata, hogy összefogja a magyar vidék minden szereplőjét, a termelőktől kezdve, a feldolgozókon át, a kereskedőkig egyaránt, valamint, hogy segítséget nyújtson a hazai élelmiszer előállításban, a mezőgazdasági termelő tevékenységben és a vidékfejlesztésben is.

 

 

2014-09-15 21:42 -=Vissza=-

www.kemoh.hu


Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom