Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Korábbi választások


Megújult a Fekete István Iskola melletti park Almásfüzitőn

Számos fejlesztést valósít meg az önkormányzat a községben: első lépésként csütörtökön délután ünnepélyesen átadták az iskola melletti parkot, ahol megújult a járda és dísznövény-csemetéket is telepítettek.

2017-05-17 10:55 -=Tovább=-


A Hungarikum vetélkedő nemzeti döntőjében a Tatai Református Gimnázium csapata

Komárom-Esztergom megye képviseletében a Tatai Református Gimnázium csapata bekerült a Földművelésügyi Minisztérium által szervezett Nemzeti Értéktár - Hungarikumok vetélkedő nemzeti döntőjébe.

2017-05-17 10:51 -=Tovább=-


Ha nem mozdul a szó

Logopédusok és szakemberek gyűltek össze május 4-én, csütörtökön délután a Megyeháza dísztermében, ahol „Ha nem mozdul a szó” címmel tartott rendezvényt a „Beszédhibás gyermekekért” Közalapítvány és a Református EGYMI.

2017-05-09 10:57 -=Tovább=-


Erkelenzben jártak az esztergomi judosok

Az Esztergomi Spartacus SE április közepén 15 fővel indult neki a hosszú útnak, hogy részt vegyen a helyi járási ifjúsági sportszövetség által megrendezésre került Euro-Jugend Találkozón, amelyen minden évben más-más sportágak fiatal képviselői mérhetik össze tudásukat.

2017-05-09 10:53 -=Tovább=-


Foglalkoztatási stratégiai együttműködés alakult

Együttműködési megállapodás aláírásával, Esztergom Járási Foglalkoztatási Paktum elnevezéssel foglalkoztatási partnerséget hoztak létre április 28-án Esztergomban.

2017-05-09 10:48 -=Tovább=-


Fotókiállítás nyílt a Tatabányai Törvényszéken

A Jó szerencsét! Emlékévhez igazodva fotókiállítás nyílt a Tatabányai Törvényszéken, amelynek épületében ezentúl Szamódy Zsolt „Olaf” fotóművész képei köszönnek vissza a falakról.

2017-05-09 10:41 -=Tovább=-


Rendőr- és Tűzoltónap Komárom-Esztergom megyében

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság április 28-án délelőtt közös ünnepi állománygyűlést tartott a tatai sportcsarnokban, melyen elismerésben és jutalomban részesítették a kiváló szakmai teljesítményt nyújtó rendőröket és tűzoltókat.

2017-05-09 10:34 -=Tovább=-


Klímaváltozásról tartott szakmai konferenciát a megyei önkormányzat

Nagyszabású konferenciával folytatta a szemléletformálási akciók sorát a megyei önkormányzat: a klímaváltozásról, a klímaalkalmazkodásról és a megyei klímastratégia készítésének folyamatáról is előadásokat hallhattak a résztvevők, és sor került a megyei rajz- és fotópályázat nyerteseinek díjazására is.

2017-05-09 10:25 -=Tovább=-


Újraalakult a Buzánszky Jenő Alapítvány

Összeült az Aranycsapat egykori legendás hátvédjéről elnevezett Labdarúgó Utánpótlás- Nevelési Alapítvány Kuratóriuma.

2017-05-09 10:16 -=Tovább=-


Az a legolcsóbb energia, amit meg sem kell termelni….

Hogy ez pontosan mit is jelent, arról 16 szerencsés középiskolás diák és 10 felkészítő tanár a gyakorlatban is megbizonyosodhatott, köszönhetően a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat „Komárom-Esztergom megyei klímastratégia készítése és éghajlat-változási platform létrehozása” tárgyú KEHOP projektjének, amelynek keretében április 20-án egy rendhagyó energiahatékonysági képzésre került sor Székesfehérváron.

2017-05-09 10:11 -=Tovább=-


<< Előző oldal Következő oldal >>

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Pályázatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom