Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Bizottság

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Ülnökválasztás 2019.

Korábbi választások


Az a legolcsóbb energia, amit meg sem kell termelni….

Hogy ez pontosan mit is jelent, arról 16 szerencsés középiskolás diák és 10 felkészítő tanár a gyakorlatban is megbizonyosodhatott, köszönhetően a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat „Komárom-Esztergom megyei klímastratégia készítése és éghajlat-változási platform létrehozása” tárgyú KEHOP projektjének, amelynek keretében április 20-án egy rendhagyó energiahatékonysági képzésre került sor Székesfehérváron.

2017-05-09 10:11 -=Tovább=-


Jelentős fejlesztések kezdődhetnek a megye településein

Az országban elsőként Komárom-Esztergom megyében vált ismertté a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból (TOP) támogatott megyei pályázatok önkormányzatokat érintő első nagyobb csomagja. Az előző évben elbírált 11 projekt után most újabb 80 projekt részesült pozitív elbírálásban.

2017-04-13 12:43 -=Tovább=-


Vállalkozói fórum Almásfüzitőn: partner a megye

Hagyományteremtő szándékkal, kapcsolatépítés céljából szervezett vállalkozói fórumot hétfőn az almásfüzitői önkormányzat.

2017-04-04 15:18 -=Tovább=-


A kínai BYD megnyitotta elektromosbusz-gyárát Komáromban

A kínai BYD a komáromi ipari parkban kedden délelőtt megnyitotta első európai termelő üzemét. A társaság szerint ez a nap a BYD, Komárom és a magyar járműipar számára is rendkívüli jelentőséggel bír.

2017-04-04 15:11 -=Tovább=-


A települések közötti hatékony koordináció szolgálatában

Fokozott érdeklődés övezi a Belügyminisztérium és a Megyei Önkormányzat közös kutatási projektjét Komárom-Esztergom megyében.

2017-03-24 09:50 -=Tovább=-


Hivatalosan is megalakult a Komárom-Esztergom Megyei Éghajlat-változási platform

2017. március 16-án, csütörtökön ünnepélyes keretek között a Megyeházán 31 szervezet látta el kézjegyével azt az alapító okiratot, amely életre hívja a megyei klímaváltozás okozta környezeti kockázatok elkerüléséért és a megváltozott klimatikus viszonyokhoz való alkalmazkodásért tenni akaró szervezetek platformját.

2017-03-17 13:06 -=Tovább=-


A hatékony együttműködések és jó gyakorlatok szolgálatában

A területi és a helyi szintű helyhatóságok közötti együttműködések további erősítésére és bővítésére indított akciót a Belügyminisztérium és a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat.

2017-03-17 12:59 -=Tovább=-


Polgármesterekkel találkozott az MLSZ megyei vezetése

Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóságának vezetése csütörtökön este közös konzultációra hívta a megye polgármestereit a tatai Gottwald Hotelbe.

2017-03-13 14:05 -=Tovább=-


A megye elkötelezett a környezetvédelem mellett

A megyei önkormányzat nyertes projektjének köszönhetően megyei klímastratégiát készít és éghajlat-változási platformot hoz létre. Fontos cél a szemléletformálás is, így a megye óvodásainak, általános iskolásainak és középiskolás diákjainak rajz illetve fotópályázatot, a tatabányai Edutus Főiskola hallgatói részére pedig projektlogó pályázatot hirdettek meg a témában.

2017-03-08 12:46 -=Tovább=-


Vállalkozók a Megyeházán

A régió, a város gazdasági helyzetét elemző, a fejlesztésekre és a pályázati lehetőségekre összpontosító gazdasági fórumot tartott március 7-én délután a Megyeháza nagytermében a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Komárom-Esztergom Megyei Szervezete.

2017-03-08 12:37 -=Tovább=-


<< Előző oldal Következő oldal >>

www.kemoh.hu


Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom