Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Korábbi választások


Átadták Komáromban a Foglalkoztatási Osztály új épületét

Megújult a volt Munkaügyi Központ épülete, ahol a Komáromi-Esztergom Megyei Kormányhivatal Komáromi Járási Hivatalának Foglalkoztatási Osztálya kapott helyet.

2017-03-03 13:01 -=Tovább=-


Egy hatalmas lépés előtt: Partnerkereső Fórum Komáromban

Hogyan és mire lehet pályázni 2017-ben az Interreg program keretében? – erről és sok másról is szó esett március 2-án, az észak-komáromi Tiszti Pavilon konferenciatermében tartott rendezvényen, melyen települések, civil szervezetek és vállalkozások képviselői töltötték meg a termet.

2017-03-03 12:19 -=Tovább=-


Szolgáltató kamara a vidék szolgálatában

2017. március 1-jén Tatán az impozáns olimpiai edzőtáborban rendezte meg immár hagyományos gazdafórumát a Nemzeti Agárgazdasági Kamara Komárom-Esztergom megyei Szervezete. Az esemény zsúfolásig megtelt a célközönséget jelentő megyei gazdákkal.

2017-03-03 11:53 -=Tovább=-


Megye elnökök találkozója Nagyszombatban

Február végén a nagyszombati Ján Palárik Színházban tartották a Rába-Duna-Vág Korlátolt Felelősségű Európai Területi Társulás Közgyűlését, amelyen három magyarországi megye - Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron és Pest Megye -, és két szlovák megye - Nagyszombat és Pozsony Megye - elnökei és képviselői vettek részt.

2017-03-03 11:36 -=Tovább=-


A Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés kiáll az esztergomiak mellett

Mivel a Komárom - Esztergom Megyei Önkormányzat is területi szereplőnek tekinthető, a megyei közgyűlés tiltakozását fejezi ki a párkányi hulladékégető megépítésének szándéka ellen.

2017-02-16 16:22 -=Tovább=-


Értéktár vetélkedő: megismerték, megszerették, megnyerték

Február 14-én került sor a megyei önkormányzat által szervezett "Megismerem- Megszeretem- Megőrzöm" vetélkedő döntőjére: az általános iskolások közül az oroszlányi Hunyadi Általános Iskola, a középiskolások közül pedig a Tatai Református Gimnázium végzett az első helyen.

2017-02-15 12:19 -=Tovább=-


Korszakos jelentőségű összefogás

Újabb lendületet adhat Komárom-Esztergom megye gazdasági fejlődésének a szerdán megalakult Tatabánya- Esztergom Kiemelt Járműipari Térség és Fejlődési Zóna Nonprofit Kft.

2017-02-09 15:32 -=Tovább=-


Döntőjéhez közeledik az Értéktár Vetélkedő

A megyei önkormányzat által szervezett „Megismerem – Megszeretem - Megőrzöm” vetélkedő döntőjéig alig egy hét van hátra. Február 14-én 3-3 megyei általános- és középiskolás csapat méri össze tudását a megyei értékek, a hungarikumok témakörében.

2017-02-07 14:32 -=Tovább=-


A térség legnagyobb jelentőségű projektjét készítik elő

Február 6-án délelőtt tartotta tanácsülését a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat és a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat által alapított „Szigetköz- Felső-Duna mente” Térségi és Fejlesztési Tanács a győri megyeháza tanácstermében.

2017-02-07 13:09 -=Tovább=-


Száznál több pályázat 

A Komárom-Esztergom Megyei Területfejlesztési Kft. tavaly több mint száz TOP-os pályázathoz nyújtott szakmai segítséget. Dr. Juhász János ügyvezető igazgatót erről és a tervekről kérdezte a 24 óra szerkesztője.

2017-02-01 14:39 -=Tovább=-


<< Előző oldal Következő oldal >>

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom