Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Korábbi választások


Vállalkozók a Megyeházán

A rendezvényen Pordán Zsigmond, a VOSZ megyei elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd Kozák Ákos, a GfK Hungária Piackutató Intézet ügyvezető igazgatója a régió üzleti lehetőségeit elemezte. A megyei önkormányzat részéről Borsó Tibor alelnök szólalt fel a megye régiófejlesztési lehetőségeivel kapcsolatban. Beszámolójában kitért többek között a TOP-os pályázatokra, a megye turizmus terén végzett alapozó feladataira, a megyei foglalkoztatási paktumra, és a megyei önkormányzat társtulajdonában működő Rába-Duna-Vág EGTC tevékenységére is. 

Tatabánya fejlesztési lehetőségeiről, a tervezett felújításokról Schmidt Csaba polgármester tartott kimerítő előadást. A konferencián ezen kívül felszólalt dr. Simon Attila István munkaerőpiacért felelős helyettes államtitkár, aki a foglalkoztatáspolitika aktuális kérdéseit ismertette a hallgatóságnak. Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott a munkaerőpiac regionális sajátosságaira hegyezte ki előadását, míg dr. Lajosné Kelemen Éva, a NAV Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatóságának igazgatója a munkáltató kedvezményekről, a foglalkoztatási támogatásokról szólt bővebben.

A konferencia Kuti Ákos, az MKB Bank vezető elemzőjének „Munkaerő és tőke, nem csak pénz kérdése” című előadása után fogadással egybekötött kötetlen beszélgetéssel zárult.

2017-03-08 12:37 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom