Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Korábbi választások


Vállalkozói fórum Almásfüzitőn: partner a megye

Hagyományteremtő szándékkal, kapcsolatépítés céljából szervezett vállalkozói fórumot hétfőn az almásfüzitői önkormányzat. A rendezvényen a helyi vállalkozások tájékoztatást kaphattak a település életéről, az önkormányzat elképzeléseiről és terveiről. A fórumon köszöntőt mondott Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke és Czunyiné Dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő is.

Popovics György az előadások elején elmondta, fontos lépés, hogy ilyen partnerkereső fórumra került sor Almásfüzitőn, hiszen szükség van arra, hogy kapcsolat legyen a vállalkozások és az önkormányzat között.

A program részeként Beró László alpolgármester a településfejlesztés fő irányairól tartott előadást, majd Dr. Szeidl Bernadett jegyző a tervezett beruházásokat és pályázatokat ismertette. Az első alkalommal megrendezett fórumon Hendrik Krisztina, a megyei foglalkoztatási paktum partnerségi koordinátora a Foglalkoztatási Paktumot mutatta be, Juhász János, a Komárom-Esztergom Megyei Területfejlesztési Kft. ügyvezetője pedig az elérhető pályázatokat ismertette, majd Szendrői Dávid a Versenyhajó Kft. értékteremtési tanácsadója a pályázatok és finanszírozás egyéb lehetőségeiről tartott rövid előadást az érdeklődőknek.

A rendezvény Czunyiné Dr. Bertalan Judit zárszavával ért véget, melyben kiemelte, a partnerség, amely elkezd épülni a vállalkozók és a település vezetése között, a jövőben nélkülözhetetlen társadalmi szerepvállalások és kapcsolatok megerősítését jelenti.

2017-04-04 15:18 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Pályázatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom