Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Bizottság

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Ülnökválasztás 2019.

Korábbi választások


Rendőr- és Tűzoltónap Komárom-Esztergom megyében

Az ünnepséget Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke nyitotta meg, aki köszöntőjében gratulált a két megyei szervezet kiemelkedő munkájához. „Az Önök munkájának nagyon érzékeny lakmuszpapírja van, ez nem más, mint az Önökre bízott állampolgárok biztonságérzete. Ha a polgárok biztonságban érzik magukat, boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak lesznek. Az ország is jobban tud teljesíteni, ha az ott élők fizikálisan, morálisan és anyagilag is biztonságban érzik magukat. Kívánom Önöknek, hogy egyre jobb körülmények között tudják áldozatos munkájukat végezni, szolgálni embertársainkat és hazánkat” – mondta.

A meghívott vendégek és a berendelt állomány ezután a Magyar Honvédség 25. Klapka György Lövészdandár Zenekarának ünnepi zenés műsorát hallgathatták meg. A rendezvény zárásaként Farkas Gábor dandártábornok, megyei rendőr-főkapitány, Németi László tűzoltó ezredes, megyei főigazgató és a települések polgármesterei elismerésben és tárgyi jutalomban részesítették a kiváló szakmai teljesítményt nyújtó rendőröket és tűzoltókat. 50 rendőr kapott jutalmat, kinevezést vagy előléptetést. Rajtuk kívül hat civilt is kitüntetett a rendőrség. A Katasztrófavédelmi Igazgatóság 41 elismerést adott át a helyszínen.

A rendezvény Michl József, Tata polgármesterének pohárköszöntőjével, és Ströcker Zoltán, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal igazgatójának ünnepi szavaival zárult. Mindketten gratuláltak az elismerésekhez, majd köszönetüket fejezték ki a szolgálatért és hivatásért, amit mindennap végeznek.

2017-05-09 10:34 -=Vissza=-

www.kemoh.hu


Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom