Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Korábbi választások


A tanulmányi versenyek győzteseinek gratuláltak Esztergomban

A Győri Pedagógiai Oktatási Központ által összehívott díjazási ünnepségen a megyei és országos szintű tanulmányi versenyek, közel 20 ágban való megmérettetés - többek között magyar nyelv, matematika, helyesírási, angol nyelvi-, történelmi tanulmányi versenyek - eredményes diákjait ismerték el.

A diákok egyebek között a „Szép Magyar Beszéd” versenyben, Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei versenyben, Balogh János Kárpát-medencei környezet- és egészségvédelmi csapatversenyben, Bod Péter országos könyvtárhasználati versenyben, „Tiszán innen Dunán túl” országos népdaléneklési minősítő versenyben és Kitaibel Pál középiskolai biológiai és környezetvédelmi tanulmányi versenyben is összemérték tudásukat a tanév folyamán.

Az ünnepségen Czunyiné dr. Bertalan Judit kormánymegbízott úgy fogalmazott: „a tehetség Isten ajándéka nekünk, amikor élünk vele, az ajándék tőlünk Istennek.” A kormánymegbízott azt is kiemelte, hogy azok a diákok, akik elismerésre méltó módon tanultak, azok vállalták a lemondást és a hozzáadott többletmunkát, hogy elérjék a céljukat.

Némethné Fülöp Terézia a Győri Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetője többek között arról szólt, hogy megyénk legtehetségesebb diákjainak díjkiosztó ünnepségén fontos kihangsúlyozni a kiemelkedő diáktehetségek mellett álló pedagógusok fáradságos és áldozatos munkáját is. „Diák és tanár együttes munkája adta ki, hogy a tehetségek nem vesztek kárba, sőt, elindulhattak a pályán” - fogalmazott.

A megye érdekében kiemelkedően dolgozó pedagógusok több éven át végzett tevékenységéért Komárom-Esztergom Megye Elismerő-díjat kapott Gőgh Zoltán, az oroszlányi Hamvas Béla Gimnázium és Szakképző Iskola tanára és Saltzer Géza, a Tiszán innen, Dunán túl országos népdaléneklési minősítő verseny szervezője. A megyei díjakat Steindl Balázs, a megyei közgyűlés alelnöke adta át.

2017-06-12 11:32 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Pályázatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom