Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
Választás

KEM TVB 2/2015. (VI.19.) sz. határozat

Ülnökök választása 2015Korábbi választások

A Komárom-Esztergom Megyei Bíróság végzései

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Országos Választási Iroda

 

Hosszú távon számíthat a Westcastra Oroszlány

A Bohong vállalatcsoporthoz tartozó oroszlányi gyártóközpont a világ legnagyobb autóipari vállalatait látja el kipufogócsonkokkal és turbóházakkal. A nyilatkozatot – melynek értelmében a Westcast hosszú távú és tartós oroszlányi jelenlétét, magyarországi tevékenységének bővítését Oroszlány is ösztönzi és támogatja - Lazók Zoltán polgármester és Liu Anling vezérigazgató látták el kézjegyükkel.

A befektetési memorandum aláírása előtt Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke és Gan Lin, a Szecsuán Tartományi Kongresszusi Bizottság elnöke tartott egyeztetést a térségek szorosabb együttműködési lehetőségeiről. A megyei delegáció meghívást kapott Szecsuán tartományba, ezen kívül a kínai partnerek a testvérvárosi kapcsolat kialakítását is szorgalmazták.

A kormány május közepén kötött megállapodást a Bohong-csoporttal, amely 9 milliárd forintos beruházást hajt végre Magyarországon – a világ legmodernebb kipufogógyártó technológiáját telepítik Oroszlányba, ami eddig a legnagyobb kínai autóipari beruházás Magyarországon.

2017-06-12 11:46 -=Vissza=-

www.kemoh.hu
Közérdekű adatok
Pályázatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom