Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Korábbi választások


Indul a komáromi geoprojekt – a város a jövőt építi

„A Terület– és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) a sok tengelyével lehetőséget adott arra, hogy a települések arra pályázzanak, amire a legnagyobb szükségük van” – vezette fel Popovics György a TOP-os projekteket.

A város a Brigetio öröksége látogatóközpont kialakítása mellett a geotermikus hőellátó rendszer kiépítésére is támogatást nyert – utóbbival kapcsolatban Czunyiné Dr. Bertalan Judit elmondta, a projekt nem csak a városi költségvetést csökkenti majd, hanem a környezet megóvását is szolgálja. „Minden társadalmi réteg számára nem csak a TOP-ok, hanem a várostudatos építkezés okán is jut fejlesztés az elmúlt esztendőkből, a jövőre gondolva, mert Komárom is a jövőt építi”- mondta.

„Komáromban történelmi időket élünk – soha ekkora fejlesztés, ilyen mértékű beruházás, ilyen rövid idő alatt, mint a mostani időszakban nem volt még a város történetében. Közel 70 milliárd forint fejlesztési forrás érkezik hozzánk – jó néhány projekt már elkészült, vagy éppen folyamatban van” – monda el Molnár Attila. Ebből az elnyert TOP-os projektek 750 millió forintot tesznek ki.

2017-06-28 14:12 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Pályázatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom