Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Korábbi választások


Mindenki nyert: újabb nyertes TOP-os pályázatok

A jelenlegi 692 millió forintos csomagból a településeken bölcsődei és óvoda intézmények újulnak meg, egy városban pedig az iskolai konyhák hálózatos megújítására kerül sor. „Újabb 3 város és 3 község kap lehetőséget, hogy megvalósítsa az álmait. A korábbi operatív programok elosztási elvével szemben ugyanis most az önkormányzatok arra pályázhattak, amire valóban szükségük volt. A megyében így a legtöbb beruházás olyan, amelyet a települési önkormányzatok már hosszú ideje akartak és próbáltak megvalósítani, de pályázati lehetőség vagy saját forrás hiányában erre nem volt lehetőségük” – mondta el az újabb eredményekkel kapcsolatban Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke.

A korábbi döntésekkel együtt így több mint 17 milliárd forint fordítható a megyében élők élet- és munkakörülményeinek javítására.

A munka nem áll meg: március végével megjelentek a 2017. évi TOP-os pályázatok is, amelyeknek révén több mint 8,1 milliárd Ft támogatás juthat még a településeknek. Inkubátorházak fejlesztésére, leromlott városi területek rehabilitációjára, helyi identitás és kohézió erősítésére, valamint újabb turisztikai, közlekedési, vízrendezési és energetikai projektekre nyújthatnak pályázatokat az önkormányzatok és egyéb, a kiírásokban szereplő szervezetek.

2017-09-04 09:48 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Pályázatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom