Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Korábbi választások


Foglalkoztatási paktum Oroszlányban is

Az eseményen Kancz Csaba kormánymegbízott köszöntötte a jelenlévőket. Elmondta, bízik benne, hogy a potenciális munkavállalóknak és a foglalkoztatóknak nyújtott támogatás mellett az induló képzések is segítenek a megfelelő munka megtalálásában a programban résztvevőknek.

Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke méltatta a közös összefogást, mellyel ez a paktum is létrejöhetett. Hozzátette, a megyei önkormányzat célja, hogy a hátrányos helyzetű munkanélküliek visszakerüljenek a munka világába a több mint 200 milliós pályázati forrás biztosításával.

A járás kedvező foglalkoztató mutatóiról Czunyiné Dr. Bertalan Judit szólt. „Oroszlány és térsége az utóbbi időben látványos fejlődésen esett át. Az állami támogatásoknak köszönhetően a térségben hosszú távra tervezhetnek” – mondta.

Lazók Zoltán, Oroszlány polgármestere pedig köszönetét fejezte ki mindazon szervezeteknek, akik csatlakoztak a paktumhoz. Elmondta, az ipari parkban munkaerőhiány lépett fel, a cégek vezetőivel közösen azon dolgoznak, hogy visszacsábítsák az Oroszlányból más településre járó dolgozókat.

Az együttműködési megállapodást dr. Kancz Csaba, Popovics György, valamint Lazók Zoltán írták alá.

2017-09-11 12:05 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Pályázatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom