Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Korábbi választások


Ünnepelt a kecskédi foci!

A csapat több mint 10 éve a Komárom-Esztergom megyei I. osztályú bajnokság meghatározó csapata, mind felnőtt, mind utánpótlás szinten, reméljük, ez a jelenlegi beruházás segítségével is még nagyon sokáig így lesz! Példaértékű munkát végeznek, hiszen a 9 utánpótlás csapaton kívül a női u17 és u19 korosztályban is van csapatuk! Összességében közel 140 igazol labdarúgó focizik rendszeresen a kétezer fős településen.

Az ünnepélyes megnyitón Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke és az MLSZ megyei társadalmi elnökségének tagja kiemelte, boldog, hogy most nem vendégszurkolóként, hanem ünneplőként lehet jelen. Hozzátette, a legjobb helyre érkezett a támogatás, de nem csak a focipálya újul, a megyei önkormányzat segítségével az iskola és a hivatal megújítására összesen 150 millió forintot nyert az önkormányzat.

A rendezvényen többek között köszöntőt mondott Czunyiné Dr. Bertalan Judit kormánybiztos, országgyűlési képviselő, Khéner László, az MLSZ megyei igazgatója, Grúber Zoltán polgármester, Szalados Szabolcs, az egyesület elnöke is.

Az egész napos fociünnep a Kecskéd-Vértessomló mérkőzéssel zárult, melyen Kecskéd csapata 4 gólos fölénnyel győzelmet aratott.

2017-09-11 12:14 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Pályázatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom