Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Korábbi választások


A klímaváltozásról nyílt rajz- és fotókiállítás

A Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat tavasszal a megyei óvodások, alsó és felső tagozatos általános iskolások részére rajzpályázatot, míg a középiskolások számára fotópályázatot írt ki. Borsó Tibor, a közgyűlés alelnöke az ünnepélyes megnyitón örömmel nyugtázta, hogy valamennyi pályázat fokozott érdeklődés mellett zajlott, amit legjobban a közel 2000 beérkezett pályamű igazol.

A megyei önkormányzat a 8 legaktívabb településen (Komárom, Bakonysárkány, Nyergesújfalu, Pilismarót, Tát, Tatabánya, Bábolna, Esztergom) kiállításokat is szervez a beérkezett alkotásokból és egy díszoklevél átadásával ismeri el a településeken működő óvodák és általános iskolák erőfeszítéseit. Így történt ez Komáromban is, ahol a házigazda iskola hagyományőrző produkcióját követő díjátadón a díszoklevelet Turi Bálint, Komárom város alpolgármestere vette át Borsó Tibor megyei közgyűlési alelnöktől.

A díjátadón elhangzott, hogy a helyszín kiválasztása sem volt véletlen, hiszen a Kiss Mária vezette komáromi Feszty Árpád egyike volt a legaktívabb intézményeknek. A mennyiséghez pedig minőség is párosult, hiszen az alsó tagozatos kategóriában a Feszty 3 különdíjat is elnyert. A kiállításon természetesen jelen voltak a komáromi óvodák is, nem érdemtelenül, hiszen az óvodások számára meghirdetetett kategóriában a végső győztest is egy komáromi óvoda, név szerint a Tóparti tudhatja magáénak.

A díjátadó után a résztvevők megtekinthették a rendhagyó tárlatot is. A kiállítás-sorozat szeptember 25-én Bakonysárkányon folytatódik.

2017-09-18 15:34 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom