Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Korábbi választások


30 éves a Tatai Diákotthon

A Diákotthon Komárom-Esztergom megye jelenleg legnagyobb gyógypedagógiai intézményeként 365 sajátos nevelési igényű gyermek oktatását, képzését, és kollégiumi ellátását biztosítja. Alapvető célkitűzésük a 6-27 év közötti sérült gyermekek, fiatalok számára – megfelelő személyi és tárgyi feltételek mellett – az általános alapműveltség biztosítása, állapotuknak megfelelő, egyéni fejlődési ütemben történő ismeretátadás, habilitációs, rehabilitációs megsegítés. A kötelező tanórai foglalkozásokon túl, illetve kollégiumi keretek között számos tartalmas szabadidő eltöltési lehetőséget is kínálnak a diákoknak például néptánc, ének-zene és sportszakkör működtetésével.

Az ünnepi rendezvénysorozat amellett, hogy bemutatkozási lehetőséget nyújt a tanulók számára, egyben önfeledt együttlétre is alkalmat ad. Nyitóprogramként a diákok műsora, szakmai konferencia és egy kiállítás várta az érdeklődőket, az intézmény jelenlegi és egykori dolgozóit, tanulóit. A művelődési központ színpadán előbb Szőke Éva intézményvezető idézte fel a diákotthon eddigi történetét, majd Bencsik János országgyűlési képviselő tartott ünnepi köszöntőt, végül Michl József polgármester köszönte meg a város nevében is a dolgozók munkáját, és áldozatát.

A megyei önkormányzat nevében Steindl Balázs alelnök gratulált a kerek évfordulóhoz, és kívánt további sikeres munkát és örömteli pillanatokat!

2017-10-02 12:27 -=Vissza=-

www.kemoh.hu


Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom