Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Korábbi választások


A cél a hatékony önkormányzati szemlélet erősítése

A Belügyminisztérium az „Önkormányzati fejlesztések figyelemmel kísérése” című projekt keretében több kutatási programot valósít meg: ennek és az Önkormányzati Koordinációs Iroda munkájának köszönhetően felszínre kerülhetnek a feladatellátás helyi nehézségei is. A konferenciákat kísérő műhelymunkákon készült diagnózisok pedig pontos képet adhatnak a közfeladat-ellátás javításának lehetőségeiről.

A Szent Adalbert Konferenciaközpontban megtartott rendezvényen többek között a csapadékvíz elvezetés és hasznosítás jó gyakorlatairól, kiberbiztonsági kérdésekről és a közvetlen finanszírozású európai uniós programok által nyújtott pályázati lehetőségekről is tájékoztatást hallhattak a résztvevők. Az eseményt Pogácsás Tibor, a BM önkormányzati államtitkára nyitotta meg, aki köszöntőjében kiemelte, a belügyminisztérium projektje, kutatásai és tevékenysége nagyban segíthetik az önkormányzati feladatellátás színvonalának emelését.

Az eseményen Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke, Borsó Tibor, Steindl Balázs alelnökök, Számadó Róza és Bekényi József a tárca főosztályvezetői, valamint a megye polgármesterei, önkormányzati képviselői és hivatali szakemberei is részt vettek.

2017-10-09 10:28 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom