Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Korábbi választások


A Dunakanyarba érkezett a vándorkiállítás

Az előző három helyszínhez hasonlóan Pilismarót is remek házigazda volt - a díszes eseményt az óvodások és iskolások hagyományőrző produkciója színesítette. A nagyszámú nézőközönséget ezúttal is Borsó Tibor, a megyei közgyűlés alelnöke köszöntötte.

A diákok érdeklődése és aktivitása egyáltalán nem volt véletlen, kellő felelősséggel és tudatossággal közelítettek a témához, ami elsősorban a Fábiánné Gyimesi Lívia vezette iskolának és a Szathmári Sándorné vezette óvodának továbbá az intézményekben dolgozó szakképzett és a környezetvédelem mellett maximálisan elkötelezett pedagógusoknak és nevelőknek köszönhető.

A Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat még a tavasz folyamán a megyei óvodások, alsó és felső tagozatos általános iskolások részére rajzpályázati felhívásokat, míg a középiskolások számára fotópályázatot tett közzé. Mind az óvodai és általános iskolai rajzpályázatok, illetve középiskolai fotópályázat népszerűségét jelzi, hogy közel 2000 pályamű született, így az egyébként pilismaróti születésű Szample Krisztina képzőművésznő vezette zsűrinek nem volt könnyű dolga. Pilismarót nemcsak hogy aktív volt, hanem Stefanek Amandának (Mesevár Óvoda) és Hársasi Gabriellának (Bozóki M Általános iskola) köszönhetően két különdíjat is elhozott!

A megyei önkormányzat a 8 legaktívabb településen kiállításokat is szervez a beérkezett alkotásokból és egy díszoklevél átadásával ismeri el a településeken működő óvodák és általános iskolák erőfeszítéseit. Így történt ez Pilismaróton is, ahol a díszoklevelet Pergel István a település polgármestere vette át Borsó Tibor megyei közgyűlési alelnöktől. Az eseményen Balázs Márta jegyző asszony is részt vett. A díjátadó után a résztvevők megtekinthették a rendhagyó tárlatot is.

A kiállítás-sorozat október 20-án Táton folytatódik.

2017-10-11 16:24 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom