Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Korábbi választások


A megyei rajz- és fotópályázatok legszebb alkotásai ezúttal a Duna-partjára érkeztek

A több mint százfős nézőközönséget Borsó Tibor megyei közgyűlési alelnök köszöntötte, aki az éghajlat-változás elleni küzdelem fontosságát hangsúlyozta. Ebben a küzdelemben pedig a következő generációk rengeteget tehetnek.

A táti iskolából beérkezett több mint száz remek alkotás egyértelmű jele volt annak, hogy a tátiak maximálisan elkötelezettek a környezetvédelem mellett. Kellő felelősséggel és tudatossággal közelítettek a témához, ami elsősorban a Turi Lajos vezette önkormányzatnak és a Kalmár Károly vezette iskolának, nem utolsó sorban pedig az intézményben dolgozó szakképzett és a környezetvédelem mellett elhivatott pedagógusoknak köszönhető.

A táti általános iskola nemcsak hogy aktív volt, hanem Lalus Lucának és Egri Dávidnak (III. Béla Általános Iskola, Tát) köszönhetően egy különdíjat illetve egy 3. helyezést is elhozott! A megyei önkormányzat a 8 legaktívabb településen egy díszoklevél átadásával ismeri el a településeken működő óvodák és általános iskolák erőfeszítéseit. Így történt ez Táton is, ahol a díszoklevelet Turi Lajos, a település polgármestere vette át Borsó Tibor megyei közgyűlési alelnöktől. Az eseményen Dérné Dr. Varga Katalin jegyző asszony is részt vett. A díjátadó után a résztvevők megtekinthették a rendhagyó tárlatot is.

A kiállítás-sorozat október 27-én Bábolnán folytatódik.

2017-10-30 14:14 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom