Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Korábbi választások


8. alkalommal szervezték meg a Dobozy kupát

A helyi önkormányzat, élén Pergel István polgármesterrel még 2011-ben kezdeményezte, hogy a település sportcsarnoka vegye fel a nagyszerű sportember nevét. A gondolatokat hamar tettek is követték. A sportcsarnok új névtábláját Popovics György a Komárom-Esztergom megyei közgyűlés elnöke leplezte le még 2011-ben. Azóta a szervezők minden év februárjának utolsó szombatján egy rendhagyó felnőtt labdarúgótornát szerveznek. A sporteseményen a résztvevő csapatokat Steindl Balázs, a megyei közgyűlés alelnöke – aki az Esztergomi Kistérség csapatában maga is pályára lépett- és Pergel István Pilismarót polgármestere köszöntötte.

A 8. Dobozi kupán Pilismarót csapata mellett a Dunaszerdahely, az Esztergomi Kistérség Fc., a Forest és az esztergomi Sörimádók csapata képviseltette magát. A sportszerű küzdelemben lezajlott torna végül a házigazda Pilismarót győzelmével ért véget. Az ezüstérem idén az Esztergomi Kistérségé, a bronz pedig a Dunaszerdahely csapatáé lett. A torna gólkirálya az Esztergomi Kistérség Fc. gólvágója Budavári Dániel lett, a legjobb mezőnyjátékos és a legjobb kapus pedig a Pilismarót csapatának két kiválósága Kovács Péter és Ördög Bence lett.

A TOP forrásoknak köszönhetően Pilismarót csaknem 140 millió forint támogatást nyert a fenntartásában lévő épületek energetikai korszerűsítésre. Ebből a forrásból jut a Nyírő Csaba Sportcsarnok korszerűsítésére is. A támogatásnak köszönhetően a csarnok komplex fűtéskorszerűsítése valósul meg.

2018-02-28 13:38 -=Vissza=-

www.kemoh.hu


Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom