Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Korábbi választások


Ahol óvodát építenek, ott a jövőt alapozzák meg

A rendezvényen Novák Katalin család- és ifjúságügyért is felelős államtitkár, Czunyiné dr. Bertalan Judit a térség országgyűlési képviselője, Kancz Csaba kormánymegbízott és Popovics György a megyei közgyűlés elnöke is részt vett.

Orbán Viktor arról beszélt, az a település, amelyik úgy dönt, hogy óvodát épít, azt olyan emberek lakjákk, akik azt gondolják, hogy van jövőjük. "Ma egy olyan kormánya van az országnak, amelyik úgy gondolja, hogy az egész országot gyötrő népesedési problémát nem a bevándorlással kell megoldani, hanem jó családpolitikával. Magyarország kormánya a családok mellett áll, támogatja őket abban, hogy gyermeket vállaljanak és mindenfajta eszközt mozgósítunk ennek érdekében a jövőben is – hangsúlyozta a miniszterelnök.

Novák Katalin köszöntőjében kihangsúlyozta, hogy külön elismerés jár a településnek, hiszen itt születik a megyében arányosan a legtöbb gyerek. "Bízzunk abban, hogy a magyar fiatalok és a magyar gyermekek születése jelentik a megoldást a népességcsökkenés megállítására, nem pedig külső megoldások" – emelte ki az államtitkár.

Popovics György az óvoda építésének helyszínén tartott köszöntőt, majd ünnepélyesen lerakták az óvoda alapkövét.

2018-04-04 11:09 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom