Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Korábbi választások


Család és Karrier Központ nyílik Komáromban és Kisbéren

A Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a komáromi székhelyű Kemence Hagyományőrző Gasztro-kulturális és Közösségfejlesztő Egyesület, valamint az IFKA Iparfejlesztései Közhasznú Nonprofit Kft. Család és Karrier Központot hoz létre Komáromban és Kisbéren. Mindezt ketten projektnyitó rendezvényen jelentette be Czunyiné Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője, Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke, Szerencsés László az iparkamara elnöke, Molnár Attila polgármester, Bárdos Krisztina, az IFKA ügyvezetője, Juhász Rudolf, a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője, Schmelcz Gézáné a Kemence Hagyományőrző Gasztro-kulturális és Közösségfejlesztő Egyesület elnöke.

Szerencsés László, az iparkamara elnöke köszöntőjében elmondta, hogy a most induló pályázattal a kamara erősíti társadalmi szerepvállalását abban, hogy ne csak a gazdaság területét töltsék meg élettel, hanem segítsék a családok boldogulását és a nők munkavállalását.

„A projekt a családok jólétének növelésének, a generációk közötti kapcsolódás erősítésének, valamint a társadalom megőrzésének egyik legjobb eszköze. A Család és Karrier Központ helyiséget és informatikai hátteret biztosít, valamint képzéseket szervez több száz ember számára” – emelte ki Szerencsés László.

Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke kihangsúlyozta, hogy a térségben 200 millió forint áll rendelkezésre a családok helyzetének javítására.

Czunyiné Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője úgy fogalmazott: a projekt elsődleges célja, hogy a gyermeket vállaló nőket segítse a család- és a munka összeegyeztetésében.

2018-04-04 11:12 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom