Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Korábbi választások


Kormányablak nyílik Bábolnán

Az átalakításról április 5-én sajtótájékoztató keretében számolt be Molnárné Taár Izabella, a komáromi járási hivatal vezetője, Czunyiné Dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője, Kancz Csaba kormánymegbízott és Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke.

A helyszínen egyszerre négy ügyfél fogadására alkalmas ügyfélpult kerül kialakításra, valamint mozgáskorlátozottak számára is alkalmas fotófülkét is beüzemelnek. Az átépítés során egy tárgyaló is létrehozásra kerül, illetve egy vezetői irodát is létrehoznak.

„Ezzel a fejlesztéssel magasabb szintű közigazgatási szolgáltatásnak a színterére lépett a város. A mostani okmányirodai ügyek mellett, további feladatokat lát el a nyáron nyíló kormányablak. Ez bizalom az itt dolgozók irányában és bizalom a város irányába is” – emelte ki a térség országgyűlési képviselője.

Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke kiemelte, különösen örül a fejlesztésnek, hiszen fontos, hogy egy ilyen kistérségi központban, mint Bábolna, a helyiek és a környékbeliek helyben intézhessék az ügyeiket.

2018-04-10 12:03 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom