Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Korábbi választások


Új udvari játékokat kaptak a mocsai ovisok

A 10 millió forintos beruházás keretében többek között új udvari fejlesztő eszközök beszerzésére került sor, a nyári kinti időtöltést árnyékoló és ivókút segíti majd.

A péntek délelőtti átadó ünnepségen Czunyiné Dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője kiemelte, az udvari fejlesztésen kívül egy újabb nyertes pályázatnak köszönhetően a létesítmény energetikai korszerűsítésére is sor kerül, erre további 25 millió forintos támogatást nyert el az óvoda.

Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke hozzátette, a település nem csak ezekkel a beruházásokkal fejlődik, hiszen a TOP keretében még további két pályázattal büszkélkedhet. „A megyei önkormányzat célja az volt, hogy megyei városaink arányos nagyságrendű, jól hasznosuló forráshoz jussanak a különböző beruházásaikhoz, emellett pedig jelentős forrás jusson a kistelepüléseknek is. Ezt sikerült megvalósítanunk, már több fejlesztést át is tudtunk adni az első ütemes beruházásokból, a második ütemes pályázatok kivitelezése pedig most indul” – mondta.

2018-04-10 12:06 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom