Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Korábbi választások


Vértessomló is ünnepelt

Koradélután aztán a sportcsarnokban folytatódtak az események, ahol Igó István polgármester köszöntötte a község lakóit, a fellépő csoportok tagjait és a vendégeket, akik között ott volt Czunyiné Bertalan Judit országgyűlési képviselő, Popovics György megyei közgyűlési elnök, Rising Károlyné Várgesztes, Simon László Kocs és Beke László Környe polgármestere.

Igó István elmondta, hogy a képviselő-testület új elismerést alapított a „Pedagógus Hivatásért Díjat”, amit két kiváló pedagógus vehetett át első alkalommal: Hartdégen Józsefné és Hartdégenné Rieder Éva.
Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke a két pedagógus méltatása mellett elismeréssel szólt a német nemzetiségi kisebbség választási aktivitásáról, hiszen első alkalommal juttattak saját képviselőt a parlamentbe.

A délután további részében a hagyományőrzők vették birtokba a színpadot, amelyen felléptek többek között a település gyermek, ifjúsági és felnőtt tánccsoportjai, a Dance Reform Táncstúdió fiataljai, az iskola énekkara, Wohl Zsófia versmondó, a helyi nemzetiségi dalkör is.

A kultúrprogramot májfahúzás követte, majd hajnalig tartó mulatság zárta a falunapi rendezvényt.

2018-06-18 11:06 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom