Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Korábbi választások


Díjak a diákoknak, elismerés a tanároknak

Június 11-én hétfőn a Győri Pedagógiai Oktatási Központ szervezésében került sor az esztergomi Árpád-házi Szent Erzsébet iskolában a tanulmányi versenyek ünnepélyes eredményhirdetésére. A rendezvényen az eredményes és kiemelkedő munkát végző diákokon kívül tanáraik is elismerést vehettek át.

Steindl Balázs, a megyei közgyűlés alelnöke köszöntőjében kiemelte, a díjazott diákok valóban büszkék lehetnek magukra, hiszen szabadidejükről lemondva, áldozatokat vállalva mutatnak példát társaiknak, és bizonyítják, szorgalmas munkával és kitartással kiemelkedő eredmények érhetőek el. „Tisztelet és köszönet jár a pedagógusoknak és a felkészítő tanároknak is az alázatos és odaadó szolgálatért, amellyel a gyermekek tudásgyarapodását, testi-lelki és erkölcsi fejlődését segítik elő” – mondta.

A Komárom-Esztergom Megyei Elismerő Díjat idén két pedagógus, Benyeczkó Ilona, a Dózsakerti Általános Iskola igazgatója és Farkas Veronika, a tatabányai Kodály Zoltán Általános iskola és Alapfokú Művészetoktatái Intézmény igazgatója vehette át. A díjazott diákoknak és pedagógusoknak ezúton is gratulálunk!

2018-06-18 11:17 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom