Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Korábbi választások


Bársonyoson ünnepelt a falu apraja-nagyja

Bársonyoson is ünnepeltek a hétvégén, a falunapi rendezvények ezúttal is változatos kikapcsolódási lehetőségeket kínáltak a település lakóinak és környékbelieknek. Főzőversennyel, labdarúgó kupával, bor- és pálinka kóstolóval, RC modell bemutatóval, zenés műsorokkal várták az érdeklődőket, a Győri Automobil és Motor Club jóvoltából pedig a veterán jármű rajongók is találkozhattak régi kedvenceikkel. A felsorakoztatott autókat Popovics Györgynek, a megyei közgyűlés elnökének Bárány Barna, az Egyesület elnöke és Takács János az Egyesület titkára mutatta be.

Czunyiné Dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője is megtisztelte a rendezvényt, köszöntőjében kiemelte, újabb nyertes pályázat megvalósítására készül az önkormányzat, az óvoda és az orvosi rendelő épületének felújítása következik. „Ehhez kívánok mihamarabb kivitelezőt, hogy minél előbb a bársonyosiak javát tudja szolgálni” – mondta.
Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke úgy fogalmazott, már az áthaladók is láthatják a település fejlődését, szépülését, amihez szükség volt összetartásra és kitartásra is. Nem állunk meg, hiszen a SacraVelo útvonalán keresztül Bársonyost is bekapcsoljuk a kerékpáros turizmusba.

2018-06-18 11:25 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom