Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Korábbi választások


Júniusi közgyűlés – Megszűnt a Jobbik frakciója

Popovics György az ülés elején tájékoztatta a megjelent képviselőket, hogy Zentai-Plajner Zsolt és Polonyi Zsolt képviselők kiléptek a Jobbik Magyarországért Mozgalomból, előbbi a Mi Hazánk Mozgalomban, míg utóbbi független képviselőként folytatja politikai pályafutását. A képviselők kilépésével a Megyei Közgyűlés Jobbik képviselőcsoportja megszűnt.

A közgyűlés elsőként a két ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló beszámolót tárgyalta. Ezt követően a képviselők módosították az Önkormányzat 2018. évi költségvetési rendeletét, majd az önkormányzat i alapítványok kuratóriumainak 2017. évi működéséről és gazdálkodásáról kaptak tájékoztatást. Az ülésen aktuális területfejlesztési kérdésekkel is foglalkoztak, így tájékoztató hangzott el a TOP-ból megvalósuló fejlesztések állásáról, a megyei ITP-ben vállalt indikátorok várható teljesüléséről is.

A továbbiakban beszámoló hangzott el a Megyei Értéktár Bizottság első félévi munkájáról is, majd a megyei klímastratégia készítése és éghajlat-változási platform létrehozása tárgyú projekt zárását és eredményeit ismertette Borsó Tibor alelnök.

A képviselők zárt ülés keretében tárgyalták meg a Kitüntető címek adományozását és annak jelöltjeit.

2018-06-29 12:45 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom