Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Ülnökválasztás 2019.

Korábbi választások


Átadták a Tokod Díszpolgári címet

Az elismeréssel idén Korpási Bálint birkózót tüntették ki, aki az Oroszországban rendezett kötöttfogású Európa-bajnokságon bronzérmet szerzett a 72 kilogrammos súlycsoportban.

Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke Szent-Györgyi Albert szavait idézte az ünnepségen, miszerint a sport a lélek egyik legerőteljesebb nevelőeszközének számít. Hosszasan méltatta a tokodi sportoló életútját, aki sikereivel példát mutathatna a mai fiatalságnak.

Az önkormányzat idén is meghirdette a Tiszta udvar, rendes ház elnevezésű versenyt, amelyben a legszebb tokodi ingatlanokat keresték. A képviselő-testület döntése alapján a Tokod-Üveggyárban található Kodály Zoltán köz 9. szám alatti társasház, valamint Juhos Tamás és Keserű Ferenc ingatlanjai érdemelték ki az elismerést, amelyeket Tóth Tivadar polgármester adott át a díjazottaknak.

Az ünnepség ezután a kenyéráldással folytatódott, amelyen Kardos Mihály plébános megszentelte a kenyeret, majd Tóth Tivadar polgármester és Horváth Mihály alpolgármester közösen felszeletelték a cipót. A Szent István-napot az Egység zenekar koncertje zárta.

2018-08-21 11:15 -=Vissza=-

www.kemoh.hu


Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom