Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Korábbi választások


Átadták a megyei Príma-díjakat

A Príma Gálaestet Pordán Zsigmond, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) megyei szervezetének elnöke nyitott meg, felidézve Demján Sándor üzletember, idén elhunyt VOSZ-elnök gondolatait, kiemelve a társadalmi felelősségvállalás, a példamutató életutak elismerésének fontosságát, mondhatni kötelezettségét, amely a vállalkozók sajátja kell, hogy legyen. A Príma Díjakat is most adták át. Három Príma-díjazott plakettet, egy aranymedált és egy-egymillió forintos pénzjutalmat, míg a Príma Közönségdíjas és a Príma

Különdíjasok a plakett és az aranymedál mellett 250-250 ezer forintot vehettek át. A Megyei Príma Díj tíz jelöltje közül az idén is hárman vehettek át Príma Díjat, a kemma.hu-n és a 24 Órán keresztül is leadható voksok alapján egy jelölt a Príma Közönségdíjat, míg ketten Príma Különdíjat. Príma Díjat vehetett át az idén Dezső Marianna (a Tatabányai Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola nevében), Lévai Ádám művésztanár (akit Tata városa különdíjjal is elismert), valamint dr. Pák Gábor. A Príma Közönségdíjas az Oroszlányi Sport Egylet (OSE-LIONS kosárlabdacsapat), a két Príma Különdíjas pedig Prohászka Marcel nyugalmazott középiskolai igazgató és Wehner Tibor író-művészettörténész lett. Természetesen a többi jelölt, a Esztergomi Várszínház (Horányi László igazgató, művészeti vezető), Besey László építésztervező, statikus, a Cseperedők Néptánc Közhasznú Egyesület (Török Sándor elnök) és a 24 Óra (Takács Zoltán főszerkesztő) munkásságát is elismerték a gálaesten a támogatók felajánlásainak köszönhetően.

Az idén kilenc vállalkozás-vállalkozó-cégvezető érdemelte ki, hogy szakmai díjat kapjon a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségétől:

Az év kisvállalkozója: Dankó Csaba László, a Dankó Kft. ügyvezető igazgatója
Az év vagyonvédelmi vállalkozása: Rigó Erik, az DERIK Hungária Kft. ügyvezető igazgatója
Az év haszongépjármű-kereskedője: Szücs Attila, az EUROTRADE Kft. ügyvezető igazgatója
Az év kskereskedője: Harmath Attila egyéni vállalkozó
Az év mestercukrászai: Sztaracsek János, Sztaracsek Jánosné és Sztaracsek Ádám, a Jánoska Cukrászda tulajdonosai
Az év mezőgazdasági Vállalkozója: Kiss Csaba, a Kisbéri Lúdtenyésztő Kft. ügyvezető igazgatója
Az év mesterfodrásza: Kurucz Erika
Az év managere: Marcus Elkenkamp, az OTTO FUCHS Kft. cégvezetője.
Az év ügyvédje: Dr. Neiger Tibor
A Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat az idén a Segítő Jóbarátok vehetették át a gálán. Az elismerést Honosiné Máhr Ágnes, Honosi Mihály, Dr. Farkas Károly és Dr. Dombi Péter, a Segítő Jóbarátok alapítói vették át a színpadon.

A gazdasági díjak átadásakor elhangzott: az idén az országos Vállalkozók Napján díjat vehet majd át Kiss János, Thermotechnika-Crown Cool Kft. ügyvezető igazgatója, Varga Béla, a Collin Center Plusz Kft. ügyvezető igazgatója, Molnár József, a Turul-Média Kft. ügyvezető igazgatója és Pordánné Balázs Ibolya, okleveles könyvvizsgáló, a VOSZ megyei titkára is.

Forrás: kemma.hu

További fotók: http://www.facebook.com/komarom.esztergom.megye/

2018-10-01 13:53 -=Vissza=-

www.kemoh.hu

Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom