Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Bizottság

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Ülnökválasztás 2019.

Korábbi választások


Megyei Mentor Díjat kapott a megyei önkormányzat

A megyei önkormányzat már a kezdetektől élharcosa a klímaváltozás elleni küzdelemnek! Nagy öröm, hogy az idei évben újabb szintet léptünk – a TOP projekteknek köszönhetően egy sor olyan épületenergetikai és energiahatékonysági beruházás valósul és valósult meg, amelyeken keresztül mérhető megtakarításokról és megújuló energia kapacitásokról számolhatunk be! Törekvéseinket a Virtuális Erőmű Program jubileumi díjátadó gáláján MEGYEI MENTOR DíJJALl ismerték el! Köszönjük!

Ennél is büszkébbek vagyunk arra, hogy a gálán ismét a gratulálók sorában állhattunk. A megyei jogú városok is csatlakoztak a programhoz, nagy öröm, hogy köztük Tatabánya is! Megyénk 24 települése részesült ENERGIATUDATOS vagy ENERGIAHATÉKONY ÖNKORMÁNYZAT DÍJBAN! Gratulálunk Tata Város, Esztergom, Komárom, Kisbér, Baj, Bábolna, Nyergesújfalu, Tát, Lábatlan, Sárisáp, Csolnok, Pilismarót, Dömös, Héreg, Mocsa Község Önkormányzata, Kocs Község, Vértesszőlős, Várgesztes, Vértessomló, Ászár, Kerékteleki, Bakonysárkány Község és Bakonyszombathely Község Önkormányzata!

Megyénkből díjat vehetett át a Tatabányai Törvényszék nevében dr. Csorba Zsolt Ödön elnök is, aki bejelentette, ebben az évben a bíróságok is csatlakoznak a programhoz!

2019-03-19 13:48 -=Vissza=-

www.kemoh.hu


Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom