Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Bizottság

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Ülnökválasztás 2019.

Korábbi választások


A vízgazdálkodás volt a rajzok témája

Rajzpályázattal hívta fel a figyelmet a vízgazdálkodás fontosságára a megyei önkormányzat alapította Megyei Területfejlesztési Kft. A vízrendezési projektekben érintett települések óvodásai és iskolás diákjai valóban kreatív és igényes pályamunkákkal neveztek, így nem volt könnyű dolga a zsűrinek. A mai díjátadó ünnepségen Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke és Juhász János, a kft. ügyvezetője gratulált az elkészült alkotásokhoz.

Az óvodások korcsoportban I. helyezett lett a Szárligeti Hétszinvilág Óvoda Cica csoportja, II. helyezett a dadi Nefelejcs Óvoda és III. helyezett az Ácsi Bóbita Óvoda Micimackó csoportja.

Az iskolás korcsoportban I. helyezett lett a Szomódi Íriszkert Általános Iskola 3. osztálya, II.helyezett a Vértessomlói Német Nemzetiségi Általános Iskola Várgesztesi Német Nemzetiségi Tagiskolája, és III. helyezett a Rédei Móra Ferenc Általános Iskola 3. osztálya!

Senki sem távozott oklevél nélkül, díjazták a legkörnyzettudatosabb, a legkreatívabb, a legvidámabb és a legszínesebb alkotásokat is. Gratulálunk a gyermekeknek, és köszönjük a pedagógusok munkáját, amellyel rávezetik őket a környezettudatosság fontosságára.

 

2019-06-12 15:25 -=Vissza=-

www.kemoh.hu


Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom