Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Bizottság

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Ülnökválasztás 2019.

Korábbi választások


Megalakult Komárom-Esztergom megye közgyűlése

Megtartotta alakuló ülését október 29-én Komárom-Esztergom megye közgyűlése. Dr. Solymos András, a Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Bizottság elnökének tájékoztatója után a mandátumot nyert képviselők esküt tettek, aláírták az esküokmányt és átvették megbízóleveleiket.

A 15 tagú testület elnöki posztjára Popovics Györgyöt (Fidesz-KDNP) választották, aki köszöntőjében a megye korábbi feladatairól, eredményeiről szólt. „Ahogy az előző években, a következő ciklusban is Komárom-Esztergom megyéért, a megye sikereiért, az itt élők boldogulásáért fogunk dolgozni. A jövőben önként vállalt feladatként a TDM mozgalom segítségével a megye turizmusának fejlődését is támogatni szeretném” - köszönte meg a bizalmat, és kívánt jó munkát képviselőtársainak az alakuló ülésén a megválasztott közgyűlési elnök. A közgyűlés saját tagjai sorából Borsó Tibort (Fidesz-KDNP) és Steindl Balázst (Fidesz-KDNP), nem saját tagjainak sorából pedig Romanek Etelkát (Fidesz-KDNP) választotta alelnöknek.

A megyei önkormányzati testületben a Fidesz-KDNP – az előző ciklusokhoz hasonlóan - 9, míg a Demokratikus Koalíció - JOBBIK Magyarországért Mozgalom – Magyar Szocialista Párt – Momentum Mozgalom – Párbeszéd Magyarországért 6 képviselővel kezdi meg a munkát.

2019-11-05 14:12 -=Vissza=-

www.kemoh.hu


Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom