Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Bizottság

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Ülnökválasztás 2019.

Korábbi választások

Együtt polgárőreinkért! Segítsünk a segítőknek!

A Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség tagjai az országos veszélyhelyzet kihirdetése óta több fronton is helytállnak: kinn vannak az utcákon, fokozott járőrszolgálattal kapcsolódnak be a közterületek ellenőrzésébe, segítséget nyújtanak az időseknek az élelmiszerek, a gyógyszerek beszerzésében, kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságunkra. Megyénkben 39 egyesületben 1100-an teljesítenek szolgálatot díjazás nélkül. A feladataik ellátásához jól jön a segítség, a megyei önkormányzat ezért támogatásukat kezdeményezte.

A megyei önkormányzat a Megyei Polgárőr Szövetséggel közösen KEM Polgárőr Alapot hozott létre, amely 600 ezer forint támogatással indítanak útjára - ehhez 200 ezer forintot a megyei önkormányzat, 400 ezer forintot a megyei közgyűlés tagjai és a külső bizottsági tagok adományoztak. A szervezet a befolyt összeget a szükséges védőfelszerelések beszerzésére, eszközbeszerzésre, és a működési költségek finanszírozására fordíthatja. "Bízunk benne, minél többen fontolóra veszik, hogy felajánlásaikkal hozzájáruljanak a polgárőrök napi feladatainak ellátásához. Fontos, hogy a nehéz időkben is összefogjunk, és megbecsüljük azokat, akik értünk munkálkodnak"– emelte ki Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke. 

 A felajánlók a következő számlaszámra küldhetik felajánlásaikat: KEM Polgárőr Szövetség 11740009-20032661, a közleményben szerepeljen: KEM Polgárőr Alap.

 

2020-04-24 13:12 -=Vissza=-

www.kemoh.hu


sacravelo.eu
Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom