Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Bizottság

Nemzeti Választási Iroda

Határozatok

Ülnökválasztás 2019.

Korábbi választások

Megyei közgyűlés

A Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat június 25-én tartotta soron következő közgyűlését. A képviselők elsőként Komárom-Esztergom megye közbiztonságáról kaptak tájékoztatást. Farkas Gábor rendőrfőkapitány előadásában elmondta, hogy megyénk közbiztonsága az elmúlt időszakban nagymértékben javult. Ezt támasztja alá, hogy 2010. óta a regisztrált bűncselekmények számában markáns, 73,9 százalékos csökkenés mutatható ki, mely a megyében élők biztonságérzetét nagymértékben javítja.
A megye területrendezési Tervének módosítása is napirendre került, melyet a képviselők többsége támogatott.
A két ülés között eltelt időszak fontosabb eseményeiről, az átruházott hatáskörben hozott döntésekről és a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról is beszámolót kaptak a képviselők.
A Komárom-Esztergom Megye Gazdaságáért Kitüntető Címről szóló rendelet módosításának keretében egy a "Komárom-Esztergom Megye Stratégiailag Kiemelkedő Fontosságú Nagyvállalata” elnevezésű kategória került az eddig adható nyolc kategória mellé."
A megyei önkormányzati alapítványok kuratóriumainak beszámolóját is elfogadták a képviselők.
Popovics György elnök tájékoztatott a veszélyhelyzetben hozott elnöki döntésekről, melyet a közgyűlés tudomásul vett. Ezt követően zárt ülés keretében döntöttek a képviselők a megyei önkormányzat által alapított díjak és kitüntetések adományozásáról.

2020-06-25 15:05 -=Vissza=-

www.kemoh.hu


sacravelo.eu
Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom