Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
VÁLASZTÁS

Választási szervek

Választási ügyintézés

2024.évi általános választások

Korábbi választások


Ülnökválasztás 2023.

Ülésezett a megyei önkormányzat

Az ülésen részt vett Dr. Bérczi László országos tűzoltósági főfelügyelő és Szunyogh Zoltán tűzoltó ezredes, a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője, akinek a képviselők megköszönték a részletes és mindenre kiterjedő anyagot és szóbeli kiegészítést.
Ezt követően elfogadták a Komárom-Esztergom megyében működő LEADER Helyi Akciócsoportok Helyi Fejlesztési Stratégiájának végrehajtásáról szóló tájékoztatót. A közgyűlés két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről és döntéseiről és lejárt idejű határozatok végrehajtásáról is tájékozódhattak a képviselők.
Egy másik beszámoló keretében a megyében található öt Mária-kegyhelyet érintő SACRAVELO pályázat megvalósításáról tájékozódhattak a képviselők. A 2020. február 27-i közgyűlésen elfogadott nullás közbeszerzési terv módosítása azért vált szükségessé, mert a Sacra Velo pályázat keretében maradvány keletkezett, ami lehetőséget biztosított kerékpáros pihenőhelyek kialakítására.
Elfogadták a képviselők a „Felzárkózás-politikai konzultáció és program Komárom-Esztergom megyében tárgyú EFOP pályázatról készült tájékoztatót, melynek részleteit Borsó Tibor, a megyei közgyűlés alelnöke ismertette.
A megyei önkormányzat 2020. első félévi gazdálkodásának elfogadásra is sor került, és döntés született a 2020. évi költségvetési rendelet módosításáról, melyet a 2020. évi gazdálkodásból adódó előirányzatosítás tett indokolttá.
A képviselők elfogadták a 2021-2027-es fejlesztési ciklus területi tervezési dokumentumainak társadalmasításához készült felülvizsgált Partnerségi tervet is. Végül a közgyűlés zárt ülés keretében döntött a Komárom-Esztergom Megyéért kitüntető cím valamint a Komárom-Esztergom Megyéért Szakmai Díj adományozásáról.

2020-09-29 14:11 -=Vissza=-

www.kemoh.hu


sacravelo.eu
Közérdekű adatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom