Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
Választás

KEM TVB 2/2015. (VI.19.) sz. határozat

Ülnökök választása 2015Korábbi választások

A Komárom-Esztergom Megyei Bíróság végzései

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Országos Választási Iroda

 

Megyei Értéktár Nap: középpontban a helyi értékek

Megyei és helyi értékekkel bíró települések mutatkoztak be szombaton a Komárom-Esztergom Megyei Értéktár és Bajna önkormányzata által szervezett Megyei Értéktár Napon.

2017-05-29 10:21 -=Tovább=-


A nemzetiségek színes kultúrája, hagyományai elevenedtek meg Nyergesújfalun

Május 27-én, szombaton immár tizenharmadik alkalommal került sor a Komárom-Esztergom megyei nemzetiségi gyermek együttesek találkozójára, amelynek idén Nyergesújfalu adott otthont.

2017-05-29 10:08 -=Tovább=-


Képekkel életre hívott dallamok a nyergesi „folyosógalériában”

Első hallásra talán furcsán hangzik a címben szereplő fogalom, de aki ott volt Győryné Talabér Angelika várgesztesi festőművésznő 10’s moziban rendezett kiállításán, az megtapasztalhatta, hogy nem akármilyen atmoszférája van egy folyosón rendezett festészeti tárlatnak.

2017-05-29 09:58 -=Tovább=-


Tatabánya is csatlakozik a Duna-Gerecséhez

Pénteken délelőtt került sor a Duna-Gerecse Turisztikai Nonprofit Kft. soron következő taggyűlésére, melyen Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata is a Kft. társtulajdonosává vált.

2017-05-26 14:12 -=Tovább=-


Klíma-workshopot tartottak Komáromban

A Komárom-Esztergom megyei klímastratégia készítése és éghajlat-változási platform létrehozása tárgyú KEHOP projekt kapcsán csütörtökön projektbemutatóval egybekötött workshopra került sor a komáromi WF parkban.

2017-05-26 14:05 -=Tovább=-


Németországba látogatott a megyei önkormányzat delegációja

Popovics György, a megye közgyűlés elnöke és a megyei önkormányzat delegációja hétvégén Németországban, a Majna-Kinzig körzetben megrendezésre kerülő testvérvárosi találkozón vett részt.

2017-05-22 11:45 -=Tovább=-


Új lift szállítja a vendégeket és a dolgozókat a Megyeházán

Nemrég új, korszerű és akadálymentes liftet szereltek a meglévő liftaknába a Megyeháza épületében. Az épület további felújítására sem kell már sokat várni.

2017-05-17 14:44 -=Tovább=-


Áprilisi közgyűlés

Popovics György elnök április 27-re hívta össze a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés soros ülését. Az ülés kezdetén fejet hajtottak a képviselők Földi Imre, a magyar súlyemelés első olimpiai bajnoka emléke előtt.

2017-04-27 16:34 -=Tovább=-


Támogató est Kesztölcön

Április 30-án a kesztölci képviselő-testület támogatói estet szervezett, ahol a falu vezetése köszönetét fejeztek ki azoknak, akik valamilyen formában segítették és a jövőben is segíteni fogják a település fejlődését.
A rendezvényen részt vett dr. Völner Pál országgyűlési képviselő, igazságügyi államtitkár, Steindl Balázs, a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés alelnöke és házigazdaként Vöröskői István, Kesztölc polgármestere.

2016-05-02 11:40 -=Tovább=-


Sajtótájékoztatót tartott a az MLSZ megyei vezetősége
Sajtótájékoztatót tartott a Komárom-Esztergom Megyei MLSZ vezetősége hétfőn a Megyeházán. Khéner László, megyei igazgató, Dr. Kancz Csaba, társadalmi elnök és Popovics György az elmúlt évben végzett munkáról, a megyébe érkező támogatásokról és az elért eredményekről tájékoztatta a média képviselőit.
2015-12-14 16:36 -=Tovább=-


Következő oldal >>

www.kemoh.hu


Közérdekű adatok
Pályázatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom