Megyénkről... Önkormányzat... Területfejlesztés... Keresés a portál oldal híreiben, dokumentumaiban...
Választás

KEM TVB 2/2015. (VI.19.) sz. határozat

Ülnökök választása 2015Korábbi választások

A Komárom-Esztergom Megyei Bíróság végzései

Komárom-Esztergom Megyei Területi Választási Iroda

Országos Választási Iroda

 

Történelmi tanévnyitó Tatán

Szeptember 8-án, pénteken nyitotta meg kapuit a Tatai Közösségi Felsőoktatási Képzési Központ az egykori piarista rendház épületében. Az intézményben csecsemő és kisgyermeknevelő-, valamint tanár-továbbképzés folyik majd, illetve telephelyet kap a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság is.

2017-09-11 12:09 -=Tovább=-


Foglalkoztatási paktum Oroszlányban is

A megyei, a tatabányai, az esztergomi és a kisbéri járási paktum megalakulása után csütörtökön délelőtt Oroszlányban is aláírták azt az együttműködési megállapodást, amely a jövőben a munkaerőpiaci szempontból hátrányos helyzetű álláskeresők, a megváltozott munkaképességűek, ill. az inaktívak elhelyezkedését segíti elő.

2017-09-11 12:05 -=Tovább=-


Megyei testnevelő tanárok találkozója Tatán

A Komárom-Esztergom Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület szerdán délután tartotta diákolimpiai évindító értekezletét, melyen a megyei testnevelő tanárok gyűltek össze, hogy a diáksport tanévet érintő kérdéseit megvitassák.

2017-09-11 11:58 -=Tovább=-


Bányász elődeinkre emlékeztünk

A hétvégén azokra az őseinkre emlékezünk, akik a bányászat fénykorában megfelelő alapokat teremtettek, hogy a jövő gazdagabb és élhetőbb legyen. A 67. bányásznap alkalmából a múltidézés jegyében így ezúttal is programok sokasága várta az emlékezőket.

2017-09-04 10:32 -=Tovább=-


Foglalkoztatási stratégiai együttműködés alakult Kisbéren is

Kisbér Önkormányzata konzorciumi partnerével, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatallal európai uniós projektet valósít meg a járásban a hátrányos helyzetű, megváltozott munkaképességű álláskeresők és inaktív képzési és foglalkoztatási programok segítése, járási paktum szervezet létrehozása és működtetése érdekében.
2017-09-04 10:12 -=Tovább=-


Hatékony együttműködés

Sajtótájékoztatót tartott az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága a megyei bajnoki meccsek biztosításával kapcsolatban. A Magyar Labdarúgó Szövetségtől színvonalas munkájukért három megyei polgárőr egyesület kapott támogatást: Bakonysárkány, Sárisáp és Bakonyszombathely.

2017-09-04 10:04 -=Tovább=-


Hargita megyében járt a megyei küldöttség

Az elmúlt héten a megyei küldöttség Hargita megyében vendégeskedett – a háromoldalú találkozón a vendégek az aktuális cselekvési pontok mellett egyebek között a térségek közti együttműködés lehetőségeit vitatták meg.

2017-09-04 09:54 -=Tovább=-


Mindenki nyert: újabb nyertes TOP-os pályázatok

Kihirdették az első körös TOP pályázatok utolsó nyertes projektjeit is - újabb 6 település örülhet a pozitív elbírálásnak! Ezzel együtt így csaknem 120 megvalósítható beruházás kezdődik a megyében!

2017-09-04 09:48 -=Tovább=-


XXV. Szentmiklósi Fesztivál

A község önkormányzata és a Német Nemzetiségi Önkormányzat kiváló programokat állított össze a hétvégére, amelyeken a falu apraja nagyja részt vett.

2017-08-07 11:25 -=Tovább=-


Falunapok a Bakonyalján

Számtalan programot kínált a hétvége: a kisbéri járásban két településen is falunapot tartottak.

2017-08-07 11:20 -=Tovább=-


<< Előző oldal Következő oldal >>További hírek a 'Hírek, sajtószemle' menüpont alatt...
www.kemoh.hu
Közérdekű adatok
Pályázatok
Kormányhivatal
Partnerlinkek

Települési Pályázati és Fejlesztési Alap


Idegenforgalom